Skjønnhet & mote

På disse sidene deler jeg mine tips og råd innen skjønnhet og mote. Her kan du også lese mer om mitt samarbeid med Frøken Dings i Haugesund og min behandling med Restylane Vital.

 

Min behandling hos Frøken Dings – 4. febuar, 2014

DSC_0028

Bakgrunn

Jeg var 25 år da jeg ble gravid med Sophia, og fikk henne rett før jeg selv ble 26. Jeg har alltid hatt fin hud, men fikk typisk «svangerskaps/hormonelle» hudproblemer under graviditeten. Det gjorde at jeg fikk massevis av små urenheter i huden og ofte tette porer. Legen min forsikret meg om at dette kun var typisk for graviditeten og at det ville gå over etterpå. Da jeg ammet fikk jeg høre det samme, dette var relatert til amming og hormoner. Det var bare å smøre seg med tålmodighet.

Mens jeg smørte meg med tålmodighet og alle slags andre kremer var det noen av disse urenhetene som dessverre satte små spor i huden min. Spor som med all verdens hudmasker, peelinger, skrubber og kremer bare ikke ble bedre.

Jeg prøvde da ut Obagi behandling. Dette gav noen resultater, og huden min så faktisk bedre ut. Men prisen var høy, og i seks uker føltes det ut som om ansiktet mitt var solbrent. Så en ny Obagi kurs var utelukket for meg.

Noe av det beste for min hud som gav resultater var faktisk å ta sol, men solarium kan også gi skader på huden over lengre tid. Og alle vet at det ikke er sunt eller bra å sole seg året rundt. Det gjør også at huden aldres. Samtidig lager jeg masse mat og står gjerne på kjøkkenet en hel dag. Matfett tetter også porene mine, og jeg ser raskt at jeg får uren hud når det er lange og hektiske dager på kjøkkenet.

DSC_0017Løsningen

I januar nå ble jeg 29 år gammel. Jeg har bestemt meg for at dette er året jeg skal ta tak i huden min igjen, og få tilbake den fine huden jeg en gang hadde. Jeg vil også ha tilbake gløden og spensten min. Etter å ha undersøkt litt rundt i Haugesund ble jeg oppmerksom på Frøken Dings.

Jeg er skeptisk av natur, og leser det jeg kan av tilgjengelig informasjon før jeg prøver noe nytt. Når jeg hørte ordet Restylane for første gang ble jeg litt skeptisk. Jeg så for meg «Barbie-dukker» og Hollywood fjes, men fant fort ut at jeg tenkte ut fra ting jeg hadde hørt, og ikke fra ting jeg visste. Etter å ha fått en konsultasjon hos Anne Grete derimot satt jeg inne med mye mer informasjon, og ikke minst en overbevisning at jeg kanskje hadde funnet det jeg letet etter.

En skånsom måte å behandle huden min på, og ikke minst å få tilbake den naturlige gløden jeg savner.

Hos Anne Grete nå er jeg så heldig å få teste ut en behandling med Restylane Vital.

Dette skriver Frøken Dings om Restylane Vital:

Fukt og spenst tilbake til huden:
Restylane Vital og Restylane Vital Light gir dyp hydrering i huden, motvirker solrelaterte skader og forbedrer hudens elastisitet. Restylane Vital/Vital Light har en enestående evne til å binde fuktighet i huden noe som gjør at huden vil føles mykere og se sunnere ut. Restylane Vital reduserer samtidig små fine linjer og rynker og kan brukes på områder som ellers vanskelig lar seg behandle. Eksempelvis behandler vi ansikt, hals, bryst og hender. Et behandlingsforløp består av 3 behandlinger med 2-6 ukers mellomrom.

Restylane Vital hjelper også huden min med arrene etter urenhetene.

DSC_0011Jeg har nå fått min første behandling hos Anne Grete og skal tilbake om en måneds tid.

Jeg er veldig spent på resultatene. Og det beste av alt er at jeg slipper 2 x 30 minutters daglige ritualer i over seks uker. Samt at ansiktet mitt ikke føles solbrent ut. De eneste merkene jeg har i ansiktet mitt nå er noen bittesmå røde prikker som er litt ømme.

Selve behandlingen gjorde ikke vondt i det hele tatt. Dette er selvsagt individuelt, men for at behandlingen skal være så behaglig som mulig får du smurt «tannlegekrem» på behandlingsområdet først. Da blir du litt nummen og kjenner ikke selve stikket så godt.

Noe som var avgjørende for meg da jeg valgte Anne Grete og Frøken Dings her i Haugesund er at Anne Grete er en av kun to i Haugesund som faktisk er autorisert til å utføre behandlinger med Restylane. Det betyr at Anne Grete har en rekke kurs bak seg, samtidig som hun også tar nye kurs og alltid sitter inne med de siste teknikkene og den nyeste kunnskapen på Restylane.

Og når noen først skal få lov til å stikke meg i ansiktet er dette et selvfølgelig krav. I og med at det er blitt så pass populært med slike type behandlinger nå florerer det også av aktører på markedet. Vær kritisk om du skal i gang med en behandling, sjekk at vedkommende faktisk har den nødvendige kompetansen før du gjør noe som helst.

Jeg føler meg trygg hos Anne Grete, her hos Frøken Dings i Haugesund, og kommer nok til å prøve andre behandlinger der i fremtiden dersom jeg ønsker det. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Frøken Dings her i Haugesund til de som ønsker å forbedre sin naturlige skjønnhet.

Jeg vil etterhvert også dele før og etter bilder med dere.

Se gjerne Frøken Dings sin Facebook side for før og etter bilder av andre behandlinger, samt få med deg aktuelle tilbud og nyheter. For en GRATIS konsultasjon hos Anne Grete kan du ringe: 906 32 300.

DSC_0022Anne Grete kan også hjelpe deg som ønsker å skru tiden noen år tilbake, deg som vil ha større lepper eller deg som har problemer med svette. En av de mest populære behandlingene hos Anne Grete er «sinnarynken». Dette er en rynkebehandling med Botox som tar bort den berømte «sinnarynken». Det er kjapt gjort og tar deg knappe 15 minutter. Mer om akkurat den behandlingen kommer.

Lurer du på noe angående min behandling hos Anne Grete? Skriv gjerne til meg på Facebook eller send meg en e-post.

Les gjerne disse artiklene skrevet av Restylane autoriserte behandlere.

http://restylane.blogg.no/1271787560_restylane_vitale.html

http://www.siljeaustnes.com/2013/06/26/restylane-vital-skinboosters/

Frokendings_629x418px

Deler av innlegget inneholder reklame.

Min behandling hos Frøken Dings – 4. mars

DSC_0017Forrige uke var jeg inne hos Anne Grete på Frøken Dings for min andre behandling med Restylane Skinboosters. Samme uke hadde jeg vært på informasjonskurs for Restylane rådgivere. Her fikk jeg massevis med informasjon om Restylane og Azzalure, ulike behandlinger, hvordan Restylane er satt sammen, hvordan det virker osv. Jeg visste derfor mye mer om behandlingen min da jeg gikk inn for behandling nummer to.

På kurset lærte jeg at den type behandling jeg får bl.a. brukes på brannskadeavdelingen på Haukeland. Dette er fordi Restylane binder fuktighet i huden og hjelper huden med å fornye seg selv.

DSC_0008Jeg har merket stor forskjell på fuktigheten i huden min. Vanligvis på denne årstiden har jeg tørr hud og ansiktet føles «stramt» når jeg kommer ut fra dusjen. Selv med to uker med daglig peeling har jeg ikke opplevd huden min som tørr nå. Jeg har også fått mer glød i kinnene mine.

Det jeg opplever som mest positivt er at huden min har blitt jevnere.

Jeg er nå fem uker inn i min behandling med Restylane Skinboosters. Jeg har enda en behandling igjen hos Frøken Dings før jeg er «ferdig» for denne gang.

Tenkte jeg skulle friske opp litt på fakta om behandlingen min:

Restylane skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. 
Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Hvordan det fungerer

Behandlingsprogram og området som skal behandles
Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Restylane skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.
Vitenskapelig bevist resultater.

Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

Anbefalte behandlingsområder:
■ Ansikt
■ Lepper
■ Decolletage og hals
■ Hender
■ Akne arr
Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Fakta er hentet fra Restylane.no

Noe interessant som jeg også lærte på kurset var at det finnes flere ulike typer Restylane. Forskjellen er hvordan de er bygget opp. Bl.a. kan man bruke en type Restylane til å bygge opp igjen tapt volum, en type brukes til lepper, mens andre typer jobber direkte med fuktighet og spenst i huden.

DSC_0013

Jeg skal til Anne Grete for min tredje behandling om ca. fire uker. Jeg har da gått gjennom en kur på 12 uker med tre behandlinger.

Personlig synes jeg at kurset som jeg var på var veldig spennende. Jeg liker å ha mest mulig informasjon om produkter jeg jobber med, og føler nå at jeg sitter inne med mye nyttige fakta, og ikke minst viktig informasjon om Restylane og hvilke behandlinger Anne Grethe utfører her i Haugesund.

Så langt kan jeg absolutt anbefale de som sliter med dårlig hud, tørr hud eller akne og ta en tur innom til Anne Grete på Frøken Dings. Dette er den første behandlingen jeg faktisk har sett at virker.

Deler av innlegget inneholder reklame.