Vinneren av mould give away!

04. juli 2012, kl. 19:33

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen!!!
Da har jeg akkurat trukket ut en heldig vinner av moulden!
Gratulerer så mye til kommentar nr 33:
Mona Widen
1. juli 2012, kl. 07:45
«Gratulerer med boken! Du er så flink!!»

Send meg en e-post til post@passion4vintage.com og merk den med «Mould give away». Skriv adressen din i e-posten slik at jeg kan sende premien til deg.

Tenkte bare at jeg skulle legge ut et lite «friste bilde» av boken min. Det endelige omslaget fikk jeg i går, og her er det! Må nok en gang takke alle dere som sender inn bestillinger på boken! Gleder meg til å sende den ut signert, til hver og en av dere ;)

For bestilling, send en e-post med navn og adresse til post@passion4vintage.com
Au Revoir, Ingrid Marie!