Boken min!

26. juni 2012, kl. 22:14 | ,

I dag har jeg fått korrekturen på boken min. Jeg har også fått se layouten og lest gjennom boken. Det var utrolig gøy og jeg gleder meg kjempe masse til den kommer! I neste uke går det an og forhåndsbestille boken, og jeg legger ut info her på bloggen. Lanseringsdato blir 25. juli! Det er knapt en måned til. Det jeg fikk se i dag er en bok jeg virkelig kan si at jeg er stolt av. Den har veldig fint design.

I disse dager har jeg også jobbet med en egen sommercupcake som vi skal ha eksklusivt på Skudefestivalen. Den er utolig god! Den har smak av både kokos og lime. Oppskriften kommer jeg til å legge ut etter at vi er ferdig med festivalen.

Søsteren min tok jo noen bilder til boken, og flere av dem blir brukt. Bl.a. er det hun som har tatt framsidebildet. Her er et noen av bildene som hun har tatt (noen av dem vil du finne i boken).

Neste uke har jeg ikke så mye og gjøre. Gleder meg til å legge ut flere nye oppskrifter som jeg har laget i det siste! Ha en fin kveld alle sammen :) 

Au Revoir, Ingrid Marie!
 • Sara sier:

  Hei !
  Jeg ville bare si at det å lese bloggen din har gitt meg en utrolig inspirasjon. Har akkurat vært å kjøpt inn alt som trengs for å lage cupcakes. Så nå får vi se hvordan det går. Er akkurat ferdig med første år på studiespesialiserende, men kunne mye heller tenkt meg å blitt konditor. Livet ditt virker perfekt. Lykke til med ny bok, jeg kommer garantert til å kjøpe den ihvertfal.

  • IngridMarie sier:

   Hei Sara,

   Så hyggelig kommentar :) Tusen takk!
   Lykke til med baking av cupcakes :)

   Hilsen Ingrid Marie

 • Synnøve Raad! sier:

  å gleder meg allerede! skal være rask på foten og kjøpe så jeg er sikker på at jeg får den! :)

 • Liv Haukås sier:

  Så kjekt at du komme ut med ei bok! Det hørtes kjempe spennende ut. :)

 • amila sier:

  Gleder meg alt te neste uke når eg kan fornand bestille den :)) du e sååå flink :)) stå på :))

 • Lene sier:

  Hurra, gleder meg til boken din kommer :)
  Lurer forresten på en ting, kan man fryse kremostfrosting (tines og piskes opp igjen), eller blir den ødelagt?

  • IngridMarie sier:

   Hei Lene,

   Det bør gå helt fint :) Men kremostfrosting er best når den er fersk.
   Kremosten kan dele seg når du fryser den.

   Hilsen Ingrid Marie

 • Hei Ingrid Marie!
  WOW!! Saa utrolig spennende med bokutgivelse!!!! Jeg har sagt tidligere at jeg vet hva jeg skal oenske meg til jul, men tror nok ikke jeg kan vente saa lenge gitt, saa jeg kommer til aa forhaandsbestille den. Men bare lurer paa et par ting: Vil forlaget sende den utenlands? Ser det staar fri frakt men jeg betaler selvsagt porto siden det er i utlandet. Og mht betaling, hvordan funker det? Kredittkort eller bank-transfer eller??? Hilsen Camilla

  • IngridMarie sier:

   Hei Camilla,

   Så hyggelig kommentar!
   Hvis de ikke sender den utenlands så gjør jeg det ;)
   Regner med at de sender faktura sammen med boken, er iallefall det som er vanlig.

   Hilsen Ingrid Marie

   • Hei igjen!

    Tusen takk for svar. Den er grei! Da sender jeg e-mail enten til forlaget eller til deg. (Ser paa senere innlegg at man ogsaa kan gjoere det!)

    Ha en fin helg!
    Hilsen Camilla