Bilder: Bryllup 12.05.12

12. mai 2012, kl. 23:10 | , ,

VELDIG sent innlegg i dag, men det er fordi jeg har hatt hendene fulle med x antall konfirmasjoner, andre kaker og ikke minst; BRYLLUP! I dag har jeg hatt en utrolig gøyal bestilling! Og noe av det jeg synes er mest gøy, et cupcake bryllup :) Brudeparet hadde på forhånd prøvesmakt og valgt ut 2 ulike smaker, samt en egen smak til toppkaken sin. Bryllupet gikk i svart og hvitt og alt matchet!

Det ser utrolig lekkert ut… Stativet har ca 100 cupcakes med 50/50 ekstra mørk sjokolade og gylden tropisk :) Cupcake wrappers hadde jeg bestilt inn fra Dress My Cupcake og de passer perfekt sammen med resten av dekoren i bryllupet.

Cupcakene var pyntet med kokos og svarte blomster i marsipan. Selve kaken er trukket i svart marsipan med kun to svarte blomster som pynt…

Jeg ble veldig fornøyd med hele oppsettet og håper at brudeparet har en fantastisk kveld!

I morgen kommer det enda flere kakebilder, samt at jeg trekker en vinner av blomsterutstikkeren :) Ikke glem å legge igjen kommentar i give away innlegget :) 

Au Revoir, Ingrid Marie!
 • Marit Kristin Halvorsen sier:

  Detta va rett å slett dritt lekkert Ingrid!!! :D
  Må jo vær noe av det finaste du har gjort tror eg!!!

 • Sandra B. sier:

  Utrolig fint!!

  Jeg har funnet utrolig mye bake inspirasjon på den flotte bloggen din.
  Og har derfor tatt på meg oppgaven å skulle bake cupcakes til en champagne-/venninnefrokost på 17.mai, og lurte på om du har en oppskrift anbefalning å komme med?
  Tenker å «safe» med en sjokolade-cupcake, ettersom det er noe de fleste liker, men det er jo sååå mange fristelser å velge mellom..
  Tenker å gå for en frosting som er hvit eller lett kan farges hvit – ettersom jeg skal pynte med rødt, hvitt og blått :)

  Hadde satt utrooolig stor pris på om du kunne kommet med noen anbefalninger til meg :)
  På forhånd takk!

  • IngridMarie sier:

   Hei Sandra,

   Tusen takk for hyggelig kommentar :)
   Jeg har sendt deg en melding på Facebook med tips.

   Hilsen Ingrid Marie